Dysfagie
Uitgelicht
- Wetenschappelijke publicaties
Clinical Nutritional Highlights 2021: How and why thickened liquids improve swallowing safety and swallowing efficiency
Dr. Julie Cichero heeft een review over orofaryngeale dysfagie geschreven met de hoe en waarom verdikte vloeistoffen de slikveiligheid en slikefficiëntie verbeteren. Deze review is gepubliceerd in de Clinical Nutrition Highlights 2021. Deze publicatie is ideaal voor logopedisten, diëtisten, KNO-artsen en andere zorgprofessionals die meer willen weten over orofaryngeale dysfagie en de behoefte van aangepaste consistentie.
Bronnen voor Dysfagie
Andere content die interessant voor u zou kunnen zijn
Dysfagie
- Product informatie |
- Artikel
Productinformatie voor mijn patiënt
- Artikel
Dysfagie
- Artikel |
- Artikel
Gesprek AS Beeckman congres
- Artikel
Dysfagie
- Artikel |
- Artikel
Slikproblemen bij patiënten met spinale musculaire atrofie (SMA)
- Artikel
Dysfagie
- Artikel |
- Artikel
Pedi-EAT-10: een dysfagie indicatie tool voor kinderen
- Artikel
Dysfagie
- Artikel |
- Artikel
(H)erkent U dysfagie?
- Artikel
Dysfagie
- Artikel |
- Artikel
16 maart: aandacht voor slikproblemen
- Artikel
Dysfagie
- Artikel |
- Artikel
BOLUS: Hét online magazine voor klinisch logopedisten.
- Artikel
Dysfagie
- Webinars |
- Videos
Een Internationaal Inzicht op IDDSI. Implementatie en Klinische Praktijk
0h01- Videos
Dysfagie
- Materiaal Klinische Bronnen |
- Artikel
Aangepaste voeding voor dysfagie patiënten (IDDSI)
- Artikel
Dysfagie
- Wetenschappelijke publicaties |
- Artikel
Ondervoeding en Hydratatie Richtlijnen voor ouderen - ESPEN
- Artikel
Dysfagie
- Materiaal Klinische Bronnen |
- Artikel
Het implementeren van IDDSI & Scholingen
- Artikel
Dysfagie
- Webinars |
- Videos
Effect of a novel liquid thickener on hydration status in patients with oropharyngeal dysphagia
0h00- Videos